typisk healer healing

Er healing et håndverk hvem som helst kan lære seg, eller er man født med evnene? Hva gjør egentlig en person til en healer?

 

Hilde Lysbakken healer healingFor tjue år siden oppdaget Hilde Lysbakken healingens kraft. Siden da har dette blitt en vesentlig del av livet hennes både som aurahealer og privatperson. Hun bruker evnene sine først og fremst på seg selv og sine egne utfordringer, men hjelper også andre som ønsker det.

– For min del så var det noe som utviklet seg over tid. Det kom hånd i hånd med interessen for meditasjon og spirituell utvikling.

Som høysensitiv var det en lettelse for Hilde å finne meditasjonen som ga henne en pause i en hverdag, fylt av inntrykk.

– Måten man fungerer på i hverdagen henger ofte sammen med hvordan tankemønsteret har forplantet seg i sinn og kropp siden barndommen. Det gir seg utslag i hvordan man reagerer på omgivelsene sine, på medmennesker og  utfordringer. Meditasjon gir meg en ro som åpner for å finne andre vinklinger på å løse begrensninger og blokkeringer for eksempel.

 

Trene opp evnene

Etter hvert oppdaget Hilde evnen til å overføre roen og bruke energien sin til å hjelpe andre mennesker.

– Alle healere er forskjellig og jobber med sine individuelle metoder. Derfor er det viktig å stole på sin egen intuisjon når man skal velge en healer. Man må gå for den man trekkes mot.

– Spirituell utvikling går på det å finne trygghet i seg selv. Med trening kan man bli i stand til å fokusere på sitt indre jeg, og dermed hente opp tidligere opplevelser eller traumer for så å jobbe med å bearbeide disse, forteller den spirituelle 38-åringen.

I kombinasjon med aurahealingen bruker hun i tillegg krystaller for å forsterke virkningen av behandlingen.

– Det er ikke alle som reagerer på krystaller, men det finner jeg gjerne ut av under behandlingen. Det har litt med hvor godt pasienten responderer på det jeg gjør. Fungerer aurahealingen bra for dem, fungerer som oftest krystallene også, påpeker Hilde. Hun legger til at det er høyst frivillig for kunden.

Healing betyr Helbredelse

Selv om Healer-begrepet ikke ble kjent i Norge før på 80-tallet, har behandlingsformen vært brukt i århundrer. Terapeutisk bruk av steiner og krystaller derimot, kan dateres helt tilbake til oldtidens Egypt.

Hilde forteller at kundene hennes ofte ønsker å gå til innkjøp av egne krystaller etter endt behandling. Det er noe hun absolutt støtter, men anbefaler at folk setter seg inn i stenenes virkning og opprinnelse før de går i gang.

Hilde definerer seg som selvlært når det kommer til Aurahealing, og når det kommer til stenene hun bruker, har hun lest alt hun har kommet over om steinene og deres virkeområder, opprinnelse og effekt.

– Grønn Kianit og Eilat Stone er noen av de sterkeste steinene jeg har vært borti, mens steiner som for eksempel Bergkrystall, Rosenkvarts, Agat og Ametyst er gode nybegynnersteiner for de som er uerfaren.

 

Fysisk og psykisk klar

En behandling kan ta alt fra 30 minutter til godt over en time. Hvor mange runder med behandling som trengs, er noe kundene til Hilde får kjenne på selv.

– Jeg jobber hovedsakelig med å gjenopprette kroppens energisystem og eventuell ubalanse før jeg går inn og finner ut hva slags type energiområder jeg skal fokusere behandlingen mot.

Videre forklarer hun hvordan healingen hun tilbyr kun fungerer om pasienten selv er villig til å ta tak i problemene sine. Redde og skeptiske pasienter er det mest utfordrende hun kan få på behandlingsbenken sin.

– Det har noe med hvor klar kunden er for behandlingen. Man må være fysisk og psykisk klar for å ville gjøre noe med problemene sine. Det er hele utgangspunktet for at jeg skal kunne hjelpe dem.

Virkemåte og prosess

Hilde LysbakkenNår Hilde healer et annet menneske jobber hun med det hun kaller en høyfrekvent energi.

– Mange mennesker får problemer fordi de hverken tar vare på seg selv eller hører på sin egen kropp. Dette kan gi utslag som ”kjølige flekker” eller hull i auraen. For meg som driver med aurahealing, så kjenner jeg dette i energifeltet rundt kroppen til mennesket jeg jobber med.

– Bærer man på mye angst, kan det være en ganske stor begrensning som holder en tilbake i livet. Har man til eksempel vært utsatt for traumer, kan det påvirke en langt inn i voksenlivet. Det setter seg i muskulaturen blant annet. Her er steinene fine å bruke for å løse opp blokkeringer blant annet, legger hun til.

Selv bruker hun krystaller daglig for å jobbe med alt fra å bryte ned stiv muskulatur til å forbedre konsentrasjon og kreativitet i en hektisk arbeidshverdag. Å jobbe som healer er noe hun kun gjør på si ved siden av en fulltidsjobb i ukedagene og deltidsjobb i helgene.

– Min rolle som healer er ikke å leke gud eller lege. Som healer kan jeg hjelpe folk med å takle symptomer, plager og ubalanse. Healingen som en person får av meg vil roe sinnet deres, så de kan finne indre trygghet og riktig fokus. Jeg kan rett og slett hjelpe dem til få det bedre med seg selv; en oppgave som har blitt en del av hvem jeg er som menneske, presiserer hun til slutt.

© 2017 Helseverden.no. Alle rettigheter reservert. Design av VinnVinn Reklame

Logg inn

eller    

Forgot your details?

Create Account