Mandag 10. januar 2017
Revidert den 13. januar 2017

Vær sikker på at du forstår og aksepterer våre brukervilkår før du benytter deg av våre tjenester på helseverden.no. Hvis du har spørsmål eller andre henvendelser, kan du kontakte oss via kontaktskjemaet på nettstedet.

Du bør lese nøye gjennom følgende vilkår og betingelser. Ditt kjøp eller bruk av helseverden.no sine produkter, medlemskap eller tjenester innebærer at du har lest og akseptert disse vilkårene.

I. INFORMASJON OM KOPIRETT

Alt redaksjonelt innhold på vår nettside er beskyttet av norsk opphavsrett, internasjonale avtaler og andre gjeldende lover om opphavsrett, og kan ikke kopieres uten uttrykkelig tillatelse fra helseverden.no, som forbeholder seg alle rettigheter. Gjenbruk av noe av helseverden.no sitt redaksjonelle innhold for noe formål uten vår tillatelse er strengt forbudt.

II. MEDLEMSKAP

Helseverden.no gir deg en mulighet til å registrere og benytte deg av helseverden.no sine tjenester og produkter som selges gjennom vår nettside i samsvar med avsnitt I, II og III i dette dokument, utstedt av vårt firma.

1. BEGRENSET BRUK

1.1 PAKKER: Uansett hvilke pakker du velger, vi du få en eksklusiv oppføring i oversikten over behandlere på helseverden.no. Pakkene «medium og large» inneholder også bannerannonsering. Felles for alle pakkene er at de kun er gyldig ved godkjent betaling, og har en bindingstid på 12 måneder. Medlemskapet gjelder i 12 måneder fra dato for inngått medlemskap, og bindingstiden fornyes automatisk for 12 nye måneder ved forfall. Oppsigelsesfristen er 3 måneder før forfall.

Ved oppsigelse av medlemskapet vil oppføringen opphøre. Les mer om fordeler, priser og goder på helseverden.no.

1.2 ANNONSER: Firma registrert i Norge, og enkelte firma i utlandet (vurderes særskilt i hvert enkelt tilfelle), har mulighet for å annonsere på helseverden.no. For å benytte seg av denne tjenesten, og for å få tilgang til skjema for innsending av opplysninger, må brukeren inneha en av de tilgjengelige pakkene på helseverden.no for å annonsere på nettstedet. Ferdige annonser/bannere sendes til oss via e-post. Vi lager ikke annonser

2. ENDRINGER: Du er autorisert til å redigere nødvendige innstillinger på din oppføring og de produktene du kjøper av oss som passer ditt formål. Du kan imidlertid ikke distribuere de originale produktene eller dine modifiserte produkter på andre nettsider uten eksplisitt tillatelse fra helseverden.no.

3. UAUTORISERT BRUK: Du kan ikke plassere noen av våre produkter, modifisert eller umodifisert, på en CD, DVD, nettside eller et annet medium, og tilby dem for omfordeling eller videresalg av noe slag uten skriftlig forhåndssamtykke fra vårt selskap. Du kan heller ikke kopiere og bruke den samme tjenesten på en annen nettside uten vårt skriftlige samtykke.

4. OVERFØRE MEDLEMSKAP: Du kan ikke sub-lisensiere, tildele eller overføre lisensen til noen andre uten skriftlig forhåndssamtykke fra vårt selskap.

5. EIERANDEL: Du kan ikke kreve intellektuell eller eksklusiv eiendomsrett til noen av våre produkter eller tjenester, modifisert eller umodifisert. Alle produkter er eiendom hos helseverden.no. Våre produkter og tjenester leveres “som den er” uten garanti av noe slag, verken uttrykt eller underforstått. Under ingen omstendighet skal vår juridiske person være ansvarlig for eventuelle skader, inkludert, men ikke begrenset til, direkte, indirekte, spesielle, tilfeldige eller følgeskader eller andre tap som følge av bruk av eller manglende evne til å bruke våre produkter eller tjenester.

6. LEVERING AV PRODUKTER OG TJENESTER: Etter at vi har mottatt din betaling, vil ditt medlemskap, produkt eller tjeneste bli aktivert og i enkelte tilfeller vil informasjonen bli sendt til e-postadressen du oppga under betalingsprosessen (Stripe eller faktura), eller som du har registrert på nettstedet. Dette kan ta opptil en time, men vanligvis skjer dette i løpet av minutter. Hvis du ikke mottar en e-post etter denne perioden, ta kontakt med oss via dette nettstedet. Ved å logge inn etter endt betaling, vil medlemmer ha umiddelbar tilgang til de produkter og tjenester som er aktive.
Det er 14 dagers betalingsfrist ved betaling via faktura.

E-postadresse må være gyldig siden den vil bli brukt for kommunikasjonsformål. Det er sterkt anbefalt å bruke e-postadressen tilknyttet ditt selskap.

7. REFUNDERINGSPOLICY: Siden helseverden.no tilbyr ikke-materielle ugjenkallelige varer vil det ikke gis refusjon etter at medlemskapet er gjort, som du er ansvarlig for å forstå ved å kjøpe medlemskap på nettstedet vårt. Alle lisensavgifter kan ikke refunderes.

8. SUPPORT: Oppføringer og produkter leveres “som den er”, og vi kan ikke garantere at de vil fungere akkurat slik du ønsker. Videre tilbyr vi støtte via e-post eller på annen måte for tilpasning, administrasjon av tjenestene etc. Vi vil så langt det lar seg gjøre forsøke å svare på de henvendelser som måtte komme. Private kundefora vil kunne bli tilgjengelig på vårt forum når/om dette lanseres, og som private meldinger på nettstedet. Helseverden.no forplikter seg ikke til å overvåke disse fora, men vi forbeholder oss retten til å reagere og svare på spørsmål.

III. ANSVARSFRASKRIVELSE Helseverden.no sine produkter og tjenester leveres “som den er” uten garanti av noe slag, verken uttrykt eller underforstått. Under ingen omstendighet skal vår juridiske person være ansvarlig for eventuelle skader, inkludert, men ikke begrenset til, direkte, indirekte, spesielle, tilfeldige eller følgeskader eller andre tap som følge av bruk av eller manglende evne til å bruke våre produkter eller tjenester.

Sist oppdatert: fredag 13. januar 2017.

Vilkår helseverden.no:
Bruken av nettstedet skjer på eget ansvar. Alt innhold er beskyttet i henhold til lov om kopirett om ikke annet står.
helseverden.no respekterer opphavsretten til tekster og vil alltid referere til kilde om så trengs.

helseverden.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne lenker.

Finner du innhold på nettstedet støtende ber vi deg ta kontakt.

Nettstedet benytter seg av cookies.
Nettstedet lagrer bare de opplysninger du selv velger å oppgi. Disse vil bli slettet om du ønsker dette etter registrering.

© 2017 Helseverden.no. Alle rettigheter reservert. Design av VinnVinn Reklame

Logg inn

eller    

Forgot your details?

Create Account