Reconnective Healing er en form for healing som av tilhengerne sies å være på planeten vår for aller første gang. Den knytter oss til universets fullstendighet da behandlingsmetoden kobler oss til fylden av vårt vesen og hvem vi er. 

Hva er Reconnective Healing?

Denne formen for healing antas å være i stand til å koble oss til universet. Ikke bare gjennom nye frekvenser innen healing, men mest trolig gjennom en ny såkalt båndbredde. Praksisen utøves av flere terapeuter rundt om i verden. Den er demonstrert gjennom disse så vel gjennom vitenskapelige laboratorier (for vitenskapelige artikler se cochrane og pubmed). Metoden sies å være brakt til vår planet via et spekter av lys og informasjon. Det er gjennom det som kalles “Reconnective” at man er i stand til å samhandle med de nye nivåene av lys og informasjon.

Les mer om healing

Historie

Eric Pearl er den som sies å ha mottatt evnen til å lære ut og videreformidle Reconnective Healing til andre. Eric jobbet tidligere som kiropraktor i flere år, inntil han en dag fikk tilbakemeldinger fra pasienter og familiemedlemmer at de kjente at hans hender berørte ved de, uten at han gjorde det. Etterhvert er det historier om pasienter som mirakuløst har blitt bra av ulike sykdommer som AIDS, revmatisme, kreft og andre alvorlige lidelser. I etterkant av dette startet Eric med å utøve Reconnective Healing på heltid.


Se film om behandlingsformen:

Behandlere som tilbyr dette:

© 2017 Helseverden.no. Alle rettigheter reservert. Design av VinnVinn Reklame

Logg inn

eller    

Forgot your details?

Create Account