Energibalansering går ut på å kjenne på eventuelle blokkeringer i energifeltet ved å plassere hendene her og jobbe med det. Dette kan bidra til at blokkeringene løses opp og energien får bedre flyt.

Hva er Energibalansering?

Kroppen vår omsluttes av et elektromagnetisk felt (EMF), og det er dette feltet som justeres ved hjelp av energibalansering. Dette feltet er for mange av oss kjent som aura, lyskropp, enrgikropp etc. Som et resultat av at vi hele tiden tiltrekker oss mange ulike former for energi kan det oppstå ubalanse i energisystemet vårt.
En terapeut som utøver denne alternative behandlingsformen jobber med energibanene, de såkalte meridianene, for å skape bedre flyt og styrke energien som finnes der.

Indre ro

Behandlingsformen benyttes ofte når man føler at noe er galt, men kan også fint benyttes for å øke energi som allerede er bra. Behandlingsreaksjoner kan oppstå, men oftest opplever man et stort velbehag og en indre ro under og etter behandling.
For full effekt av behandlingen er det viktig at pasienten ligger eller sitter komfortabelt, slik at full avslapping oppnås.
En behandling tar ca. en time, helt avhengig av hva pasienten søker for og hva som kreves.

Video om energibalansering:

Kilde:

Behandlere som tilbyr dette:

© 2017 Helseverden.no. Alle rettigheter reservert. Design av VinnVinn Reklame

Logg inn

eller    

Forgot your details?

Create Account