Breema massasje blir beskrevet som en mellomting mellom yoga og thai massasje. Teknikkene innenfor breema massasje kan bli utført enten via terapeuter eller som selvbehandling.

Hva er Breema Massasje?

Breema massasje har til hensikt å bringe kropp og sinn sammen og innebærer ingen harde trykk eller anstrengende muskulære teknikker. Behandlingsformen benytter seg av ni prinsipper som legger en ramme rundt praksisen. Disse prinsippene kan settes i lys av alle situasjoner i livet:

– Komfortabel kropp
– Ingen stress, ingen pause
– Enkelt moment, enkel aktivitet
– Ingen kraft
– Ingen dømmende handlinger
– Full deltakelse
– Gjensidig støtte
– Fasthet og mildhet
– Ikke noe ekstra

Prinsippene innenfor massasjen er sagt å bistå såkalt “mindfulness” i hverdagen. Den skal bidra til fysisk, mental og emosjonell balanse. Ved å bruke Breema-teknikken vil man guide kroppen til å bruke sin egen selvhelbredende  energi, istedenfor å fokusere på symptomer og ubalanse.

Selvbehandling med Breema

Breemasystemet har laget et stort repertoar av øvelser man kan bruke til selvbehandling. Disse kan gjøres hvor som helst i vanlige klær. Bevegelsene inkluderer forsiktige uttøyninger, rytmiske bevegelser og unike stillinger. Hver posisjon gir deg en unik mulighet til å føle Breema sine prinsipper. Og ikke minst de positive effektene dette gir!

 

Se film om Breema massasje her:

 

Kilde:
wikipedia
Helseverden.no

Behandlere som tilbyr dette:

© 2017 Helseverden.no. Alle rettigheter reservert. Design av VinnVinn Reklame

Logg inn

eller    

Forgot your details?

Create Account