Balinesisk massasje er en full-kropps, dyp vev, holistisk behandling. Den brukes først og fremst for å skape avslapning hos pasienten, men også for løsne opp spenninger man har i musklene i og rundt ansiktet. I tillegg stimulerer man lymfesystemet og blodomløpet.

Hva er Balinesisk massasjeBalinesisk massasje

Balinesisk massasje er en form for massasje utviklet i Bali med innflytelse fra tradisjonell medisin i India, Kina og Sørøst-Asia.
Behandlingsformen er en kombinasjon av milde strekker, akupressur, refleksologi og aromaterapi. Disse kombineres for å stimulere strømmen av blod, oksygen og “Qi” (energi) rundt om i kroppen din – og gi en følelse av velvære, rolig og dyp avslapning.

Metoder som blir brukt er akupressur, hudrulling, ulike stryketeknikker, perkusjon og trykkpunktstimulering kombinert med aromaene av essensielle oljer. Behandleren kan også benytte seg av steiner til massasjen.

Anbefalt etter idrettsskader

Balinesisk massasje kan være med på å løsne opp dype muskelspenninger og muskelknuter. Den er populær og ofte anbefalt etter idrettsskader, da det er en god kombinasjonen av avslapning og vital energi.
Det sies at behandlingsmetoden kan lette symptomer ved migrene, søvnforstyrrelser og pusteproblemer. Det er også rapportert at teknikkene brukes mot reduksjon av stress og angst, samt øke en person sin følelse av velbehag.

 

Se film om balinesisk massasje her:

Kilde: helseverden.no , goodspaguide.co.uk

Behandlere som tilbyr dette:

© 2017 Helseverden.no. Alle rettigheter reservert. Design av VinnVinn Reklame

Logg inn

eller    

Forgot your details?

Create Account