Astrologi er studiet om den innflytelse som kosmiske objekter, stjerner og planeter, har på menneskers liv. Plasseringen av solen, stjernene, månene og planetene på det tidspunktet man blir født, belyser potensialet i det enkelte individ. Det gir mulighet til å se klarere i hvordan man kan utvikle sitt potensial til å skape optimale relasjoner og se klarere hvordan en ønsker å bruke sin energi til å skape kreative muligheter. Planetenes sykluser belyser til en hver tid hvor man befinner seg. Det åpner for å se klarere hva en ønsker å skape og tiltrekke seg.

Hva er Astrologi?

Ordet Astrologi er satt sammen av ordet Astro som betyr stjerne og Logos som betyr logikk. Det vil si den logiske forståelsen av stjernesystemet på himmelen. “Som oven, så under”.For flere tusen år siden og ennå i dag er vi alle påvirket av hvordan Solen og månen står på himmelen. Både mennesker og dyr har navigert etter stjernenes og solens plassering på himmelen siden tidenes morgen. Bøndene har styrt avlingene og foringen av dyrene etter himmelens legemer, mens skippere og flygere har styrt sine båter og fly etter himmelens påvirkning i alle år.

Astro-coaching

Astro – coaching dreier seg om bevisstgjøring av mange ting som ofte er ubevisst. Vi benytter fødselsdata og lager et personlig horoskop som viser alle kvaliteter hos individet. Det innebærer behov, evner, talent, sterke og svake sider, samt personlige begrensninger. Dersom det er spørsmål man har i forbindelse med eget liv vil det være synlig i ett personlig horoskop.
Ved å benytte ulike metoder kan man i fellesskap komme fram til beste mulige løsning i forbindelse med tema man er usikker på, eller på utfordringer man ønsker å justere. Bevisstgjøring gjør det enklere å orientere seg, sette grenser, ta riktige valg og fokusere på målene. Det er fokus på løsningsorientert og resultatorientert rådgivning.
Individuelle sykluser og Timing er et av astrologiens sterkeste sider. Alt beveger seg i sykluser og det gjør også menneskets individuelle utvikling. Astrologien gir en indikasjon på når den beste tiden for handling er til stede.
Innenfor astrologien kjenner de fleste til sitt stjernetegn, også kalt zodiaken. Denne refererer til en av 12 konstellasjoner i zodiaken, og det er dette man oftest ser i aviser og ukeblader.

Astrologi er sammensatt av ulike begreper:

horoskop (sammensatt av ordene “hora”, som betyr time, og “skopein” som betyr å betrakte. 
– dyrekretsen (zodiaken)
– ascendant (stjernebildet som stiger opp over horisonten på horoskopets himmelkart, i utregningsøyeblikket)
– stjerner og planeter
– husene (himmelkaret deles inn i 12 deler)
– astrologen (den som tolker og kalkulerer horoskopet)

 

De ulike stjernetegnene i dyrekretsen (zodiaken) er i rekkefølge: Væren, Tyren, Tvillingene, Krepsen, Løven, Jomfruen, Vekten, Skorpionen, Skytten, Steinbukken, Vannmannen og Fiskene.

Se film om Astrologi:

Kilde:
Inspira Visjon
Helseverden.no

Behandlere som tilbyr dette:

© 2017 Helseverden.no. Alle rettigheter reservert. Design av VinnVinn Reklame

Logg inn

eller    

Forgot your details?

Create Account