Aquamassasje er en form for massasje hvor du, fullt påkledd, blir massert av vann inne i en maskin. Massasjen kan lindre smerter og redusere stress. I tillegg til å myke opp ømme og stive muskler, gir den også bedre blodsirkulasjon. En intensiv, men behagelig fullverdig massasje på kun 15 minutter.

Hva er Aquamassasje?

Aquamassasje er en form for hydroterapi, hvor det er en maskin som står for massasjen. Man legger deg inn i maskinen og vanntrykkets pulsering tilsvarer fingertuppmassasje, som masserer opp og ned på kroppen.

Justeres etter behov

Det er mange justeringer som kan gjøres for å få massasjen til å bli best mulig for hvert enkelt individ. Blant annet kan man justere vanntemperaturen fra 32*C til og med 40*C. Man kan også justere maskinen slik at den fokuserer på spesifikke områder. Også pulseringsfrekvensen kan variere ut i fra kundens behov.

 

Har du hørt om Floating?

 

Fullverdig massasje

Det som er praktisk med denne massasjen er at kunden kan være fullt påkledd og vil kunne oppleve en fullverdig massasje på kun 15 minutter. Dette er et godt alternativ til de som kan oppleve tidsklemma, men som allikevel ønsker å unne seg en god massasje og egenpleie.

Se video om Aquamassage her:

Kilde: aquamassasje.no , helseverden.no

Behandlere som tilbyr dette:

Annonse Mitt Medium - Bli abonnent

© 2017 Helseverden.no. Alle rettigheter reservert. Design av VinnVinn Reklame

Logg inn

eller    

Forgot your details?

Create Account