Access Bars har hjulpet tusenvis av mennesker med å forandre og forbedre aspekter ved seg selv og deres liv. De forteller om bedre helse, lettere søvn, vektnedgang, bedre sexliv og forhold til mennesker rundt dem. I tillegg gir det frihet fra angst, mindre stress og mye, mye mer.

Hva er Access Bars-metoden?

Under en bars-behandling vil behandleren trykke lett på 32 punkter eller barer av energi. Ved å påføre trykk på spesifikke punkter, vil den elektromagnetiske ladningen bli spredd ut. Dette er energi som har låst seg fast i hjernen vår og rundt om i kroppen av tankene og følelsene vi har lagret over et helt liv. En bars-behandling frigjør disse.

access bars

Les mer om Energibalansering

 

Fjerne gammelt rot

Over tid kan det samle seg opp mye tanker, rot og følelser i oss, etterhvert som livet skrider frem. Og blir det for mye rot, kan man oppleve at ting går tregere eller går i stå. Når man benytter seg av Access Bars-metoden og stimulerer disse punktene i hodet, fungerer dette som om noen trykker på sletteknappen på den overfylte datamaskinen din. Gammelt “søppel” som ikke lenger har noen nytteverdi, vil bli fjernet eller justert.

Dempe eller fjerne den negative stemmen

Tenk deg om noen kunne trykke på en knapp og dempe ned den stemmen i hodet ditt som forteller deg at du ikke er god nok. Eller kanskje den sier at du ikke kan oppnå det du drømmer om? Denne såkalte “stemmen” kommer fra de elektromagnetiske ladningene, og de hindrer oss fra å tro på at vi kan få det livet vi alltid har kjent at er mulig.

 

Ved å stimulere disse punktene vil du kunne lette på trykket i hodet og dermed kjenne deg lettere i kropp og sinn. Opplev friheten til å kunne leve livet ditt slik du ønsker å leve det!

 

Se film om Access Bars:

Kilde: helseverden.no, accessconsciousness.com

Behandlere som tilbyr dette:

© 2017 Helseverden.no. Alle rettigheter reservert. Design av VinnVinn Reklame

Logg inn

eller    

Forgot your details?

Create Account