Helseverden.no var tilstede under Alternativmessa i Trondheim, som fra og med 2017 har skiftet navn til å kalles; Wellbeing Festival.

Messen fant sted før første gang sted på Scandic Hotel Lerkendal, rett ved Lerkendal Stadion. Tidligere har den alternative messen hatt fast tilholdssted i Trondheim Spektrum, men i år var det duket for nye rammer. Og det virket som både utstillere og besøkende var godt fornøyd.

Vi spurte 5 tilfeldige forbipasserede hva som gjør at de har oppsøkt messen denne helgen.

 

-Hva trekker deg til Alternativmessa – Wellbeing Festival 2017?

Manuela Johansen - Alternativmessen

Manuela Johansen

 

 

 

1.Manuela Johansen – Jeg jobber som medium og spirituell prest, og jeg synes det er helt herlig å se alle de ulike vinklingene på det å ville hjelpe andre mennesker. Det er så mye kjærlighet her!

 

 

 

 

 

 

 

Gunn Myren - Alternativmessen

Gunn Myren

 

 

2.Mari Gunn Myren – Jeg er her for å både få behandling og for å se meg rundt. Det er noen stands jeg er spesielt intressert i, men synes generelt at det er spennende å se mengden med alle forskjellige tilbud som er her!

 

 

 

 

 

 

 

 

Hilde Flatjord - Alternativmessen

Hilde Flatjord

 

 

3.Hilde Flatjord – Jeg er her hvert år jeg! Det er gøy med masse folk, masse energier og ikke minst masse vakre krystaller å få kjøpt!

 

 

 

 

 

 

 

 

Linn Bjugan - Alternativmessen

Linn Bjugan

 

 

4.Linn Bjugan – Det er første gangen jeg er her så jeg er vel her mest av nysgjerrighet. Noe er nytt, noe er kjent men mest av alt synes jeg at det er skikkelig ålreit å være her! God stemning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ellen Margrethe Eide - Alternativmessen

Ellen Margrethe Eide

 

 

5.Ellen Margrethe Eide – Nå har ikke jeg sett på programmet, men synes kanskje det er mest spennende å gå rundt og se på hva som finnes. Håndanalyse, ”reading” og kanalisering liker jeg da, det er veldig interessant!

 

 

© 2017 Helseverden.no. Alle rettigheter reservert. Design av VinnVinn Reklame

Logg inn

eller    

Forgot your details?

Create Account